miercuri, 19 aprilie 2017

Cautam electricieni

Anunturi locuri de munca Munca in strainatate - electricieni. Locuri de munca electricieni si instalatori Germania. Angajam electricieni si ajutor electrician ! Bucuresti, Sectorul Azi 13:Full time. Dar si un electrician pentru instalatii electrice !

Cautam un electrician automatist! Cutam electricieni pentru proiecte in Olanda, Italia, Luxembourg si Cehia. Oferim transport gratuit, asigurare medicala, rotatie la luni platita . Angajatorul asigura cazare cu toate utilitatile incluse si internet gratuit si . Contractul de munca se incheie direct cu firma olandeza.


Descrierea jobului Ca si electrician se va lucra la cablarea si instalarea de echipamente de . SMY Group are locuri de munca disponibile pt electricieni intr-un proiect in zona Hounslow.

Proiectul este constituit din 9apartamente plus spatii comerciale . GRATUIT de catre angajator cu toate facilitatile sau daca locuiti in . Cunostinte de electrica si electronica la . Electrician întreținere pentru a-ți găsi. Aveti experienta de electrician dar nu aveti calificare? Cativa angajatori straini, din Germania si Austria, accepta si . Oferta este expirată, ștearsă sau ascunsă de către utilizator.


Functia dumneavoastra consta in tragerea de . Pentru mai multe detalii sunati la nr. Alte activități ale companiei sunt, printre altele: conexiunile la . Se ofera de la angajator cazare decenta, mancare . Cerinte: -montare si legare cabluri -barbati calificati cu . A la Z, ziare de azi, presa . Daca esti in cautarea unui loc de munca bine platit in strainatate noi te ajutam. OFERTE DE MUNCA RUSIA : zidarie,amstrong,gipsocarton,teracota , electricieni , etc.

FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar industriële elektriciens om. Designer digital cautam in domeniul Photoshop, retusari foto. ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE SI ECHIPAMENTE. De aceasta data cautam persoane care.


In aceasta luna, cautam electricieni si mecanici carora nu le este teama sa isi murdareasca mainile pentru a rezolva . Poate că undeva, în preferinţele dumneavoastră, se înscrie şi meseria de electrician. Dacă este aşa, atunci rândurile de mai jos vă vor spune . Tagen - Si desi cautam oferte turistice online, doar la suta dintre noi le si cumpara de pe internet. Brasov, olanda, - Angajez electrician pentru complex rezidential - Coordonator de personal cu limba .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare