joi, 27 iulie 2017

Met erbicidat

Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Instalatie erbicidat MET RAU 440l m recent adusa Germania. Zimnicea Teleorman Telefon validat. Bazin din polietilena PE-LLD. Lance cu reglare pe inaltime .

Unsubscribe from Laviniu LM? Mașină de erbicidat tractat. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . DISTRIBUITOR MET ERBICIDAT I. Masini de erbicidat tractate.


Weiter zu Bufer MET 6- O optiune, de asemenea, inteleapta o reprezinta modelul de fata, considerat drept una dintre cele mai bune masini de erbicidat. Pulverizatorul ( masina de erbicidat ) este fabricat intr-o gama larga de dimensiuni si. Utilizarea erbicidelor în practică distinge două metode principale de aplicare, și anume: prima, aplicarea pe sol înainte de semănatul sau răsăritul culturii .

Membrana erbicidat pompa P1- camera aer. Substanțele folosite la erbicidat și tratamentele aplicate în tehnologie. Atunci când se face o lucrare de erbicidat , pe lângă condițiile meteo . Maşini de erbicidat tractate: 8oferte, citește anunțurile de vânzare de maşini de erbicidat tractate noi si second hand — Autoline România. Seminte si rasaduri profesionale, sisteme de irigatii si de protectie a plantelor. Livrare in toate judetele tarii.


Instalatii de erbicidat , met , stropitori, masina de erbicidat ! Mai multe oferte, gasiti pe pagina . Informatii despre Met de erbicidat. Contactati direct vanzatorul de M. Cele mai ieftinemet erbicidat. SUPAPA POMPA ERBICIDAT AP29P40. SPECIFICAŢIA, R1 R2 R2 R28.


Maşina de erbicidat este destinatã administrãrii erbicidelor, insecto-fungicidelor şi îngrãşãmintelor lichide în culturile de câmp. Acest produs nu este in stoc. Ai întrebări despre acest produs?

Descriere: Se ataseaza la tractor in trei puncte Sunt dotate cu pompe rotative cu role. Pulverizarea se poate face prin duze metalice Umplerea cu apa se poate . Momentan la aceasta sectiune se lucreaza. Piese met erbicidat - Meau - JF. SC TEHNOFAVORIT SA produce si comercializeaza masini de erbicidat tractate cu urmatoarele caracteristici: - dotare cu bazine de diferite capacitati: . Va ofera o gama larga atat de utilaje agricole noi cat si de utilaje agricole second-hand cu care sa va modernizati . Rezultatele căutării pentru Pompa erbicidat , stropit ( met ) printre anunțurile din întreaga țară. Un serviciu de căutare convenabil pentru cumpărarea, vânzarea,.


Cumpar met erbicidat de 6litri in stare buna de functionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare