miercuri, 17 iulie 2019

Fabrica de parbrize

Fabrica de parbrize auto – GLASS CORP SA – Buzau, Romania. Lider mondial in productia de materiale de constructii, Saint-Gobain Romania continua investitia la Calarasi. Parbrizele se realizeaza din geam duplex pe un cuptor cu curbare gravitationala, cuptor ce permite fabricarea de numeroase tipuri de parbrize , in functie de . Noua linie va avea o capacitate de 500. Prin fabrica Saint-Gobain Sekurit,Grupul aprovizionează producătorii de vârf din domeniul construcției de automobile cu sticlă pentru parbrize , lumini de .

La fabrica din Buzău se vor produce parbrize , geamuri laterale pentru uşi, geamuri laterale fixe şi lunete, investiţia creând 3noi locuri de . O mare parte dintre cei de specialişti angajaţi la noua fabrică au lucrat la compania Gerom Buzău, care a produs parbrize pentru . Productie geamuri cum ar fi: parbrize duplex, geamuri duplex plan, geamuri antiglont, geamuri securizate, geamuri serigrafiate, geamuri termoizolante. Echipare de fabrică marca FUYAO - Land Rover Velar. Cea mai modernă fabrică de parbrize din Europa de Est.


Folosiți datele noastre de contact sau formularul pentru a ne transmite o solicitare sau dacă aveți nevoie de alte informații. Peste de milioane de euro se vor investi la Buzau intr-o fabrica de parbrize auto de catre Trakia Cam, divizia de sticla plana a corporatiei .

Saint Gobain Glass România a cumpărat fostul supermarket PIC din vecinătatea fabricii de sticlă din Călăraşi şi vrea să construiască aici o . Cu o experienta de peste ani in domeniul montajului si repararii geamurilor auto, SC IMOLA SRL este una din cele mai vechi firme de profil din Craiova. Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate.


New Best Glass Constanta comercializeaza si monteaza o gama variata de parbrize , lunete, geamuri laterale, geamuri triunghiulare si chedere pentru toate . Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin s-a întalnit, joi, . Fabrica va produce parbrize , geamuri laterale pentru usi, geamuri laterale fixe si lunete. Investitia va genera 3locuri de munca, unitatea de productie urmand . Contactul nostru direct cu fabrica de parbrize ne îngăduie sa ajutam la . La noi veți găsi o gamă variată de parbrize pentru autocare, de la cele mai simple la. Aceasta înseamnă parbrize , geamuri laterale și lunete aproape în. Pilkington vin din fabrică cu exact aceeași echipare ca și parbrizul de . Gama larga de parbrize , lunete si geamuri laterale auto.


R cat si accesorii pentru intretinere la un nivel profesional si . Grup francez Saint-Gobain vrea să investească într-o nouă linie de producție de sticlă specială pentru parbrize la fabrica deținută la.

Avem pe stoc parbrize FUYAO, echipare de fabrică la mărci de renume precum RANGE ROVER, Audi, Volvo, toate ultimele modele, echipate . Parbrize pentru toata gama de autoturisme si autoutilitare. Piatra de temelie a noii fabrici de sticla pentru auto ce va fi. Noua fabrica va produce geamuri pentru industria auto – parbrize , si geamuri securizate pentru industria mobilei si cea a electrocasnicelor. Echipa specializata pe geamuri si parbrize de la Turbocon elimina orice fel de zgarieturi ale parbrizului,. Se pastreaza montajul din fabrica al pabrizului.


Chiar cea mai neânsemnată impuritate poate altera calitatea sticlei. Aproape oricine poate fabrica sticlă , dar sticla bună sau sticla. Această clădire, înainte de a deveni fabrică de parbrize pentru automobile la . Deplasare Gratuita La Domiciliul Clientului In Bucuresti Si Ilfov ! De la parbrize de autoturisme pana la parbrize de camioane si autocare.


Inca din fabrica poti opta pentru geamuri ionizate, usor ionizate sau clare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare