luni, 20 februarie 2017

Eco slim

Cazanul pe peleţi BIODOM E, mulţumită tehnologiei BIO-LOGIC, reglează. Te asteptam pe Valea Cascadelor. Manual de utilizare - Arzator B-Max ( 30kw si 50kW) - AICI! Intrebare de la GB, pe adresa redactiei: KW necesari centrala pe peleti pentru.


Mi s-au recomandat trei centrale Thermostahl, Biodom respectiv OPOP. Ca si remarca toate au 30kW , ca si pret opop este ceva mai scumpa . Vrei eficienta ridicata si un consum redus . Livrare prompta in toata tara. Cazan functionand cu peleti Biodom 27. Vezi detalii produs CAZAN- PELETI -OPOP-BOINK- - KW. Tip de alimentare: pe peleti Avantaje: tehnologia BIO-LOGIC . Sistemul electronic al cazanul BIODOM urmăreşte grosimea depunerilor, pe afişaj apare StOP FIrE.


ANUNTURI PRODUSE TERMICE - centrala termica 30kw. Vand centrala pe peleti BIODOM 27- kw folosita ierni stare impecabila. Vindem centrale pe peleti Biodom kw , varianta noua cu ventilatoare, pompa si supapa de siguranta incorporata.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Cazane termice pe site. Perioada de garanție:luni. NU NECESITA CONECTAREA LA UN COS DE FUM ! CENTRALA PELETI BIODOM DOUBLE FAN cu pompa bypass - kW.


Biodom cazan pentru incalzire centrala cu peleti - manual de utilizare referat. Consumul de peleti (sau alti combustibili) este dat in mai mare masura de caracteristicile casei, decat de cele ale centralei termice. Transport GRATUIT in locatiile acoperite de firma de curierart cu care colaboram sau prin flota Aleroma. Rezultatele căutării pentru Biodom - kw - centrala pe peleti printre anunțurile din întreaga țară. Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile despre . Puterea cazanului Biodom -30.


Centrala termica pe peleti BIODOM kw. Caracteristicile centralei pe peleti Biodom – kw -combustibil: peleti -nivel de zgomot redus: db -nu necesita cos de fum - merge pe . Produs momentan indisponibil. Adauga in cosAdauga la favorite.


Cazane cu functionare pe peleti cu inalt randament termic – si autoreglare. THERMC3 ,kW , bar, mm. Astfel, centrala Biodom pe peleti sau cazanul pe peleti Biodom , asa. Oferte CENTRALE PELETI BIODOM MARAMURES - Vanzari, Cumparari, Servicii CENTRALE PELETI BIODOM. Combustibilul folosit: peleţi -Conţinut de apă -l . Datorita functionarii lor cu ardere modulara centralele pe peleti se pot folosi atat la.


MONTAJ CENTRALA BIODOM 27-CPE PELETI Am creat acest videoclip utilizând Creatorul de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare