luni, 31 august 2015

Element centrala viadrus u22

Centrala termica Viadrus cu elementi. Element NOU Intermediar Viadrus U. Urmareste filmul de mai jos ca sa vezi cum montezi un cazan Viadrus Usi cum schimbi un element la centrala Viadrus U22. Ofer spre vanzare: - element fonta posterior(cel din spate) Viadrus U- 5RON -diverse accesorii: usa cenusar, usita admisie aer, usa curatare reductie fum, . Black Sea Suppliers Romania. Piese de schimb cazane Viadrus ! Vand element terminal centrala pe lemn si carbune VIADRUSin perfecta stare de. Vand centrala pe lemne VIADRUS U, stare buna de functionare.


Puterea nominala este de 25kW. Totodata se vand si accesoriile gen vas de expansiune,. CENTRALA DE FONTACOMBUSTIBIL SOLID . Numărul acestora determină puterea termică nominală a cazanului.


Am o centrala pe lemne iar un element al cazanului s-a fisurat pe o latera ce pot . Cantitatea de cenusa este mai mica si poate fi folosita ca ingrasamant. Diferenta dintre cazanele pe lemne din fonta VIADRUS UD si UC. Informatii oferite de arenainstalatiilor. Corpul cazanului este format din elemente asamblate cu nipluri.


CAZAN U, PELET ECO RACORD RETUR CU FLANSA PT. Punerea in functiune a centralei si orice interventie la centrala se va efectua numai de catre. ELEMENTE DE CONTROL SI SIGURANTA.


Cazan Viadrus Hercule UC. Mantaua noului model de centrala termica Viadrus Unu mai este atasata de . POATE S-AMI SPUNA CINEVA DE UNDE . Cum se curata centrala de incalzire pe lemne ( Viadrus )În cazan pe lemne. Modificare Viadrus Cu Arzator Peleti 2. Aceasta conducta are doua portiuni – una notata în . VIADRUS Ueste livrat astfel : schimbatorul de caldura este asezat pe un palet de lemn si izolatia este plasata pe partea stanga a schimbatorului . Montaj centrala termica combustibil solid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare