marți, 4 august 2015

Aer conditionat yamato manual utilizare

MANUAL DE UTILIZARE A SISTEMULUI DE AER. Vă mulţumim pentru că aţi ales sistemul nostru de aer condiţionat. Dacă ați pierdut acest manual , vă rugăm să contactați reprezentantul local sau. Nu spălați instalația de aer condiționat cu apă, pentru a. Apãsarea acestui buton poate porni sau opri aparatul de aer condiţionat.


Unsubscribe from Silviu Gherman? Pentru utilizare corespunzătoare, vă rugăm citiţi şi păstraţi acest manual cu atenţie. Nu conectaţi aparatul de aer condiţionat la o priză cu multiple utilizări.


Această func ie permite eliminarea impurită ilor microscopice și a prafului și neutralizarea a peste din bacterii. Calitatea aerului este net îmbunătă ită prin . Automatizare Batanta NICE 4m-5Euro . Ai cumparat un aparat de aer conditionat si te-ai blocat in modurile AC. In functie de model acest mod se activeaza automat sau manual de catre . Design-ul aparatelor Midea este inspirat din liniile gratioase si racoroase ale valurilor oceanice. Evacuare invizibla a aerului. Pentru o funcţionare corespunzătoare, citiţi şi păstraţi acest manual cu atenţie.


Apoi, puteţi folosi aparatul de aer condiţionat prin utilizarea. INSTALAŢIE DE AER CONDIŢIONAT DAIKIN PENTRU ÎNCĂPERI. După o utilizare de lungă durată, verificaţi dacă suportul unităţii şi soclurile acestuia nu . Instrucțiuni privind siguranța.


Pentru a vă asigura de faptul că aparatul funcționează corespunzător, citiți cu atenție acest manual de utilizare înainte de . Aer conditionat Rezidential - Date tehnice, manuale si accesorii. Pune o poza si iti fac eu un manual de utilizare. Manual de utilizare Aer condiționat. Tip aparat de aer conditionat , De perete. Cuvant inainte Aparatele de aer conditionat sunt obiecte de valoare.


Selectarea vitezei ventilatorului. Apăsaţi din nou pentru a opri unitatea. Potriviţi inelul de la capătul lanţului cu bile cu gaura şurubului de pe.


Acest manual de utilizare este aplicabil în cazul acelor modele de tip split, montate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare