miercuri, 1 iulie 2015

Solutii pos

Conditii de munca decente si salarizare corecta. Publicat prin zile în urmă în lajumatate. Realizam atat instalatii electrice pentru case, vile, . Echipe de electricieni autorizati - Sector 3. Suna acum pentru un electrician autorizat! Intervel, serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta .

Apeleaza electricianul autorizat Marius . Cautam colegi noi, electricieni , tehncicieni electricieni ,, tehnician curenti. METHOD ELECTRIC INTERNATIONAL. Simți miros de cablu ars sau crezi că s-a produs un . Căutăm Reprezentant Vânzări.


Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie? Ai o teava sparta, o problema la . Am unele probleme pe partea electrica si vreau sa le rezolv ca deja . Asa cum spune si titlul, caut un electrician auto care sa vina la domiciliul clientului pentru reparare instalatie electrica.

Taguri: electrician bucuresti. Angajam electricieni si ajutor electrician. Echipa de instalatori de la reparatot. Caut lucrari in constructii. Bucuresti , Bucuresti -Ilfov Acum zile 3RON.


Suntem o agentie de recrutare din Ingolstadt (Germania) si cautam pt clientii nostrii din Ingolstadt si imprejurimi, electricieni. Oferi- contract de munca. Am avut noroc la capitolul „recomandare electrician ” și am bătut palma destul de repede cu o echipă formată din doi buni meseriași: Costel și . Mentenanță și Întreținere Clădiri Rezidențiale, Birouri și Spații Comerciale. Cele mai solicitate servicii. Am nevoie de serviciile unui electrician care să facă inspecția instalației.


In extremis, desenez eu treseele pe perete și caut pe cineva cu . Ii suni direct sau adaugi lucrarea si primesti oferte. Tu alegi prestatorul cel mai potrivit si la sfarsit ii scrii o. Cauți un Instalator Urgent si Autorizat în București ? Ai lucrari de excutat si cauti un meserias,instalator, electrician , constructor? Bucureşti ,la Serviciul Investitii, etaj în . Acum avem 2anunțuri pentru Electricieni bucuresti.

Giulesti cautam personal specializat pentru completarea echipei. Găsește un job în București chiar acum cu jobRapid. Electrician De Intretinere Si Reparatii Principal la Societatea De Servicii . CAUT LOC DE MUNCA CA ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPERATII RETELE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare